over Ben Vitalis

Ben Vitalis (1965)

Advance Rots en water trainer

Ben Vitalis is sinds 2001 een gecertificeerde rots en water docent en trainer “weerbaarheid” van het Marietje Kessel project en oprichter van “Ben Vitalis Trainingen”. 


Hij is sinds 1988 werkzaam in de jeugdhulpverlening, eerst 14 jaar als groepsleider en stagiairebegeleider in het medisch pedagogisch kindertehuis Antonius. Daar begeleidde hij kinderen en jongeren van alle niveaus en leeftijden.

 Sinds 2001 ontwikkelt en geeft hij verschillende trainingen gebaseerd op het rots en water concept. Ook ontwikkelt hij trainingen gebasseerd op agressie en stressbeheersing.

 Ben Vitalis is actief werkzaam als rots en water docent op 4 scholengemeenschappen en op verschillende basisscholen in noord Holland. Voor de GGD traint hij kinderen in de gemeente Hoorn, Heerhugwoaard, Opmeer en Medemblik. Ook traint hij kinderen en jongeren, die door ouders, instellingen, gemeente of scholen zijn aangemeld.

Duizenden kinderen jongeren en studenten zijn de afgelopen jaren door Ben Vitalis met het rots en water concept, of een hieraan gerelateerd op maat geschreven project, getraind.

 

Ben geeft ook trainingen aan volwassen. De trainingen zijn gebasseerd op beheersing van agressie en stress en zijn speciaal ontwikkeld voor ouders en beroepskrachten die werkzaam zijn met kinderen en jongeren. Ze zijn gestoeld op 28 jaar ervaring in de jeugdzorg.Honderden docenten,groepsleiders en jeugdwerkers zijn inmiddels getraind door Ben Vitalis.

 

Rots en water trainingen

Mentaal fysieke weerbaarheidstrainingen gebaseerd op het rots en water concept voor kinderen, jongeren en volwassenen.

contact,agenda

Voor het inschrijven voor een training kunt u contact opnemen met
Ben Vitalis.

Dorpsstraat 38
1721BL Broek op langedijk
tel:06-43573505

email: info@benvitalistrainingen.nl

Contact

Ben Vitalis

0643573505